ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Виноградівці так і не отримали обіцяних угорських паспортів (ВІДЕО)

    29 березня 2024 п'ятниця
    30 переглядів
    Виноградів. Шахраї чатують на кожному кроці

    Шахраї чатують на кожному кроці, особливо там де людина ладна «розкошелитись» і викласти все до останньої копійчини.



    У Виноградові знайшовся ділок, що пропонує свої послуги у «пришвидшенні» отримання угорського паспорта. Група виноградівців постраждалих від цього шахрая, подала заяву до міліції, та в свою чергу відкрила кримінальне провадження, але справа просувається надто кволо.



    Закарпаття – край заробітчан. Постійні проблеми з отриманням віз, відомі всім хто заробляє на шматок хліба на заробітках в Європі. І тут, ТАКИЙ подарунок від уряду Угорщини, який дозволив закарпатцям з угорським корінням отримувати паспорти цієї країни. Маючи такий паспорт про візу можна не турбуватись, тож тисячі заробітчан одразу вишикувались в черги.


    На такому тлі, як гриби після дощу, поз’являлись і шахраї, пропонуючи допомогу в отриманні угорського паспорту. Угорський паспорт задоволення не з дешевих, особливо у шахраїв. Таких як Федір Чепак, ошуканих Виноградівським шахраєм знайшлося немало, та далеко не всі зверталися в міліцію.
    Але ті хто «влетів» на серйозні суми, все таки зібрались разом і подали до міліції колективну заяву. Невдоволені кволим просуванням справи ошукані прийшли до начальника слідства Виноградівського райвідділу міліції.З іншого боку пропонувати неіснуючий товар чи послугу і брати за це гроші зветься шахрайством.


    У Виноградові орудує шахрай, а слідство просувається дуже кволо, цим і занепокоєні заявники підозрюючи міліцію в корупції. Зважаючи на свята начальник слідства та заявники домовились зустрітись в п’ятницю, 17 квітня.
    Ошукані виноградівці сподіваються, що паспортний шахрай понесе заслужене покарання і поверне постраждалим їхні кровні.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору