ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Двох закарпатців "випадково" вбили армійські!?

    28 березня 2024 четвер
    76 переглядів
    У загибелі хустян на Тисі можуть бути винні військові?

    Трагедія сталася, коли на військовому полігоні "Крива" відбувалися стрільби, стверджують місцеві жителі. Про це на своїй сторінці у "Фейсбуку" пише громадський діяч Роман Келемен.

    "Нагадую , що 1 квітня під час плавання на плавзасобі по р. Тиса поблизу с. Крива Хустського району зникли двоє громадян 1985 та 1979 років народження.
    Обидва - мешканці с. Крива Хустського району. Все це відбувалось підчас тренувальних стрільб на військовому полігоні «Крива», в той трагічний день відбувались стрільби.
    Станом на сьогодні їх тіла не знайшли. Водолази оглядають дно річки вже з моменту їх зникнення , але тіл так і не знайшли , пошукові групи та самі жителі та родичі досліджують р. Тиса до с. Вілок і теж тіл не знайшли . Але ще більш містично виглядає те ,що шукаючи цих двох рибалок загинув їх родич , який проживав в с. Королево, він рухався по берегу річки Тиса в сторону с. Криви в надії найти їх тіла. Згодом він пропав і його знайшли самого втопленого в річці Тиса. Проводяться слідчі дії , але нажаль ніяких версії поки немає . Деякі свідки заявляють : «що бачили як вони падали з човна під час стрільб , інші : « що вони бачили , як вони виходили до військового патруля ранені» , « після цього під’їжджали два військові уазики і їх відвезли в невідомому напрямку» …

    Через днів 5 був знайдений човен біля Королівського мосту на якому не було жодних слідів ушкоджень , а весло було знайдено навпроти полігону встромлене в намул. Як стверджують їх родичі, «рибалки бачили як білий мікроавтобус привіз човен до мосту, де його втягували в річку». Наскільки мені відомо , що військових ще не допитували з моменту цієї події це мала проводити військова прокуратура . Сьогодні збирається група людей досліджувати сам полігон та його прилеглу територію", написав Р.Келемен .

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору