ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Зведений загін правоохоронців Закарпаття повернувся додому зі Сходу (ФОТО)

    29 березня 2024 п'ятниця
    64 переглядів
    Закарпатські міліціонери повернулися додому в повному складі.

    У регіон із зони АТО повернувся зведений загін Управління МВС України в Закарпатській області.

    Міліціонери повернулися у повному складі, виконавши з честю поставлені Батьківщиною завдання.

    Правоохоронців зведеного загону, які на початку березня відправились в зону АТО, та працівників Державної служби сектору боротьби з економічними злочинами Закарпаття, які так само несли службу на сході України, привітав начальник Управління МВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Шаранич, міський голова м.Мукачева Золтан Ленд’єл, голова профспілкової організації закарпатської міліції Валерій Менджул та все керівництво міліції краю.

    Правоохоронцям було вручено подяки ОДА, грамоти та грошові премії.

    Начальник міліції Закарпаття Сергій Шаранич зі словами вітання та вдячності звернувся до всіх правоохоронців, які з честю виконали свій професійний обов’язок. Сергій Олексійович подякував родинам міліціонерів, які упродовж місяця морально підтримували відряджених, а також командиру зведеного загону, котрий зумів забезпечити належне виконання поставлених завдань та щасливе повернення загону у повному складі на рідне Закарпаття. Очолював зведений загін правоохоронців начальник Мукачівського міськвідділу міліції Віталій Шимоняк.

    Від міської влади м.Мукачева з щасливим поверненням бійців привітав і міський голова міста Золтан Ленд’єл. Подякував всім за патріотизм та відданість Україні.

    На завершення правоохоронців чекав святковий стіл із закарпатськими стравами, а від мера міста Золтана Ленд’єла воїнів АТО вітав ансамбль народної творчості закарпатськими піснями. Інформація Мукачівського МВ УМВС.
    0_k__422167-1.jpg
    0_k__422167-2.jpg
    0_k__422167-3.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору