ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

63-річну подорожуючу смертельно "прихопив" гострий інфаркт серця

    29 березня 2024 п'ятниця
    62 переглядів
    На Закарпатті від інфаркту померла туристка з Києва.

    63-річна киянка, яка приїхала на Закарпаття відпочити в термальному басейні в місті Берегово, померла в роздягальні басейну. Медики встановили, що причиною смерті пенсіонерки став гострий інфаркт серця.

    Вечірньої пори до чергової частини Берегівського райвідділу міліції надійшло повідомлення від чергового лікаря швидкої медичної допомоги Берегівської райлікарні. Медик повідомив про те, що ними було здійснено виїзд до учбово-спортивної бази «Закарпаття», розташованої в м.Берегово. Тут у приміщенні роздягальні термального басейну лікарі констатували смерть 63-річної жінки, мешканки міста Києва.
    На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Як з’ясували правоохоронці, жінка після купання вийшла з басейну та попрямувала до роздягальні. Через деякий час їй раптово стало зле, і вона втратила свідомість. Медсестра надала жінці першу медичну допомогу, після чого вона прийшла до тями, але потім знову втратила свідомість. Медики карети швидкої допомоги, які прибули на місце, констатували смерть жінки.
    За висновком медиків, причиною смерті киянки став гострий інфаркт серця.
    Інформація Берегівського РВ УМВС

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору