ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородські міліціонери спіймали грабіжників, які пограбували таксиста

    16 квітня 2024 вівторок
    54 переглядів
    Жертвою двох раніше судимих нападників став 36-річний ужгородець.

    Жертвою двох раніше судимих нападників став 36-річний ужгородець. Потерпілий працює таксистом в одній з міських служб таксі. Грабіжники забрали від чоловіка гроші в сумі 700 гривень та обручку.

    Пізно ввечері по телефону «102» до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від 36-річного місцевого таксиста. Чоловік повідомив, що неподалік будинку за місцем проживання невідомі особи повалили його на землю та відібрали гроші в сумі 700 гривень та золоту обручку.
    Працівники карного розшуку Ужгородського міськвідділу міліції встановили, що грабіж скоїли 45-річний ужгородець та його 36-річний приятель, мешканець району. Чоловіки ці вже не вперше потрапляють у поле зору міліціонерів, мають у минулому судимості. За плечима одного з них - більше десяти років «відсидки» у місцях позбавлення волі.
    З’ясувалося, що потерпілий знайомий зі своїми кривдниками. Напередодні вони разом відпочивали в одному з місцевих барів, де вживали спиртні напої. Коли всі троє вийшли на вулицю, один із зловмисників вдарив потерпілого та відібрав від нього гроші. А наостанок ще й зняв із пальця обручку!
    За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (Грабіж). За скоєне зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Триває слідство.

    Інформація Ужгородського МВ УМВС

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору