ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатські міліціонери поділилися продуктами й медикаментами з жителями Артемівська (ФОТО)

    29 березня 2024 п'ятниця
    67 переглядів
    В Артемівську несе службу зведений загін закарпатської міліції.

    Бійці зведеного загону закарпатської міліції, які несуть службу в м.Артемівськ Донецької області, вирішили поділитися своїми продовольчими запасами та медикаментами з тамтешніми жителями, які найбільше потребують допомоги.

    В зоні АТО в м.Артемівськ на Донеччині несе службу зведений загін закарпатської міліції. Керує ним начальник Рахівського райвідділу міліції полковник Людвіг Файт.
    Бачачи, в яких складних умовах доводиться жити обездоленим війною місцевим жителям, особливо старикам, дітям і малозабезпеченим родинам, закарпатські правоохоронці вирішили поділитися з цими людьми власними продовольчими запасами. Днями бійці привезли їм продукти та медикаменти.
    - Ми один народ, одна велика сім′я й не важливо, хто звідки родом: із заходу чи сходу України, - каже полковник Файт. – У важку хвилину треба допомагати один одному.
    Частину продуктів міліціонери роздали сім′ям переселенців, а також артемівським багатодітним і малозабезпеченим родинам. Допомогли й міській лікарні, де проходять лікування поранені військові та цивільні потерпілі від бойових дій.
    - Великі спасибі вам за те, що допомагаєте нам, підтримуєте місцеве населення. Дай вам Бог здоров′я й миру на нашій землі», - подякувала закарпатським міліціонерам багатодітна мама Ірина.
    СЗГ УМВС України в Закарпатській області
    0_k__422382-.jpg
    0_k__422382-1.jpg
    0_k__422382-2.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости