ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Чому Погорелов грозив підлеглому лялькою Вуду та звідки бруківка на подвір'ї його сина (ВІДЕО)

    16 квітня 2024 вівторок
    80 переглядів
    Мер Ужгорода не дурний і перед роботою молиться за Ужгород.

    На вчорашньому брифінгу мера журналісти не оминули кількох незручних питань, зокрема, питання про скандал, пов'язаний із екс-керівником "муніципалів" Сергієм Горбанем та ситуацію із бруківкою, яку журналісти зафіксували у дворі нового будинку його сина


    Нагадаємо, Горбань звинуватив мера у психологічному тиску і погрозах лялькою Вуду. Коментуючи представникам ЗМІ цю ситуацію, Віктор Погорєлов назвав скандал передвиборчою провокацією. Погорєлов підтвердив, що розмова така була, але слова на відео вирвані з контексту.


    Також міський голова запевнив присутніх, що кожного дня він ходить до церкви і кожного ранку перед роботою молиться за Ужгород.


    Що стосується бруківки, то син купив її ще у 2003 році. За словами мера, є всі належні документи і ситуацію він буде з'ясовувати у судовому порядку.


    "Я зберігав бруківку міську безкоштовно (домовився з фірмою). Перевезли її за рішенням мого тимчасового попередника, і тепер за її цілісність відповідає директор. Я не на стільки дурний, щоб красти щось, я заплачу за це", - запевнив міський голова.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору