ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Перший етап ЗНО на Закарпатті пройшов з металошукачами і без пригод (ВІДЕО)

    25 квітня 2024 четвер
    39 переглядів
    Випускники проходили тестування ЗНО після проходження металошукача.

    На вході до пункту тестування працівники ДСО перевіряли в учнів документи, що посвідчують особу та запрошення-перепустки. Металошукачем школярів перевіряли на наявність заборонених для користування під час ЗНО телефонів, планшетів чи інших комунікаційних пристроїв.


    - Перед тим, як приступити до завдання, працівники Державної служби охорони пройшли відповідний інструктаж. Згадали, як поводити себе в небезпечних ситуаціях, що робити під час виявлення підозрілих предметів. Звичайно, більша частина хлопців вже мають досвід перебування в пунктах тестування, та все ж – на інструктажі знову повторили основні завдання працівника охорони під час ЗНО, - розповів командир роти міліції охорони УДСО при УМВС України в Закарпатській області Василь Тимощук.

    - Основне завдання, покладене на працівників управління ДСО, - забезпечення громадського порядку, недопущення в приміщення, де проходить тестування, сторонніх, здійснення контролю за дотриманням учасниками ЗНО вимог. Можу впевнено сказати – зі своєю задачею хлопці впорались, сподіваюся, що учні – теж, - додав Василь Тимощук.

    Напередодні дня тестування працівники ДСО області протестували і металошукачі. А вже о 6-й ранку держохоронці заступили на визначені пости охорони. До початку тестування працівники підрозділів ДСО області, спільно з представниками закладів освіти, провели обстеження та перевірку місць проведення тестування. Учні заходили в класи після перевірки металошукачем. Власне, закінчили проходити тестування випускники вже по обіді.

    Узагальнюючи подію, повідомляємо, що перший етап ЗНО на Закарпатті пройшов без пригод. Надзвичайних подій на об’єктах охорони працівники ДСО не допустили. А от як впоралися учні – буде відомо вже на початку травня.

    УДСО при УМВС України в Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору