ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Після ДТП у лікарні померла 79-річна жителька м.Мукачево

    25 квітня 2024 четвер
    43 переглядів
    Пенсіонерка померла внаслідок травм, отриманих під час ДТП.

    Ще наприкінці березня цього року на перехресті вулиць Духновича та Пирогова у м.Мукачеві водій автомобіля «Skoda Octavia» на іноземних номерах здійснив наїзд на жінку-пішохода. Від отриманих травм жінка померла, а водій намагається уникнути відповідальності.

    ДТП трапилось 27 березня близько 10:45 79-літня жінка переходила вулицю, коли автомобіль наїхав на неї. З діагнозом черепно-мозкової травми, перелом ноги та іншими забоями пенсіонерку доставили до лікарні, де вона померла, – стверджують у Мукачівському МВ УМВС.

    Свідками ДТП було чимало пересічних громадян, водіїв та пішоходів. Однак долучитися до встановлення істини і притягнення винного до відповідальності, мукачівці не виявили бажання.

    Правоохоронці Мукачівського міського відділу міліції звертаються до громадян, які були свідками дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої померла літня людина: не будьте байдужими до чужого горя! Кому відома будь-яка інформація про подію, хто був її свідком просимо звернутися до правоохоронного органу м.Мукачева за адресою: м.Мукачево, вул.Я.Мудрого, 8 або за телефонами: (03131) 2-23-32, 095 383 05 75, інформує "Панорама Мукачева".

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору