ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Воїни "Дебальцівської" бригади відзначили дітей-волонтерів українським прапором

    18 квітня 2024 четвер
    61 переглядів
    Бійці 128-ї бригади передали Тячівським ліцеїстам синьо-жовтий стяг

    Вихованці Тячівського професійного ліцею надзвичайно активно долучились до передвеликодньої акції “Приготуймо великодній кошик для солдата”. Бійці 128-ї теж передали символічний подарунок – державний стяг.

    В знак вдячності керівник Тячівського волонтерського центру привіз із передової для Тячівського професійного державний прапор України від бійців 128 –ої гірнично – піхотної бригади, який вручив директору закладу Петру Бокочу.

    На синьо-жовтому стягу надпис: «Велика подяка за допомогу в розбудові української армії» та автограф заступника комбата 4 Закарпатського ОМПБ 128 – ої бригади Леоніда «Світоча».

    У свою чергу директор ліцею Петро Бокоч наголосив, що даний стяг стане символом закладу та патріотичного виховання учнів та стимулюватиме їх до подальших активних дій у підтримці наших захисників, які зі зброєю в руках захищають територіальну цілісність нашої держави.

    Також директор повідомив, що вони мають намір встановити меморіальну дошку в пам’ять колишнього вихованця, загиблого у зоні АТО тячівця Романа Козичка.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору