ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Іршаві пройшов IV чемпіонат Закарпатської області з мотокросу (ВІДЕО)

    18 квітня 2024 четвер
    69 переглядів
    В Іршаві любителі екстриму гасали на мотоциклах.

    Понад 60 учасників взяли участь в змаганнях. Найстаршому виповнилось 65 років, вистачало любителів поганяти на мотоциклі і серед молоді.


    Екстремально та видовищно. У Іршаві пройшов IV чемпіонат Закарпатської області з мотокросу. Підтримав проведення змагань і народний депутат Павло Балога.


    В Іршаві змагались з мотокросу. В урочищі «Берег-Лоза» зібрались понад 60 любителів екстриму та їх прихильники. Вікова категорія учасників не обмежена. Найстаршому учаснику змагань – 65 років. Він приїхав з Ужгорода разом з сім’єю. До слова члени його родини також беруть участь у змаганнях. Не тільки дорослі тут раді поганяти на шаленій швидкості, серед дітей також чимало любителів адреналіну. Основне завдання учасників – прийти до фінішу першими, здолавши круті схили гір. Учасники приїхали із Тячівщини, Берегівщини, Виноградівщини, Мукачівщини та інших районів області. За словами організаторів, варто відзначити трасу, яка є одною з кращих і дозволяє проводити навіть Чемпіонат України. Всі заїзди були неймовірними, адреналін переповнював як спортсменів так і вболівальників. Організували змагання Іршавська районна рада та народний депутат Павло Балога. Любителі екстремальних змагань мали можливість подивитись на запеклу боротьбу молодих хлопців на «металевих конях» і залишитись задоволеними.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору