ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Туристи звідусіль їдуть у закарпатський замок "Паланок"! (ВІДЕО)

    25 квітня 2024 четвер
    27 переглядів
    Одне з найпопулярніших місць для туристів – замок «Паланок».

    На Закарпатті стартував туристичний сезон. Традиційно в травні сюди їдуть відпочивальники з України та ближнього закордоння.


    Одне з найпопулярніших місць для туристів – замок «Паланок». Та приваблюють гостей краю не лише старовинні фортеці, а й мальовничі краєвиди та чисте карпатське повітря. Туристи кажуть, ще одна родзинка Закарпаття- гостинність його жителів.



    Цей рік не став винятком. На травневі свята Мукачево зібрало гостей майже з усієї України. Історичні пам’ятки, курорти і будинки відпочинку приваблюють туристів. Щойно потеплішає, любителі мандрівок одразу їдуть до Мукачева. Цими вихідними було важко знайти хоча б одне місце де не фотографувалися приїжджі і не відпочивали гості краю.


    Одним з найпопулярніших місць серед туристів Закарпаття – замок «Паланок». З самого ранку до пізнього вечора мандрівники, озброївшись фотоапаратами активно знімають старовинні архітектурні споруди фортеці та надзвичайний краєвид, що видніється з висоти замку.



    Туристична галузь Закарпаття за останні 5 років динамічно розвивається. Зараз, коли на Сході країни йде війна, люди ще більше надають перевагу відпочинку саме в Закарпатській області.



    Туристи говорять, що більше за все їх вабить чисте карпатське повітря, воно робить відпочинок не лише приємним, а й корисним для здоров’я. Як говорять подорожувальники, їх вражає теплий, гостинний прийом на Закарпатті.



    Навіть ті, хто бував тут неодноразово, знову планують сюди навідатися, щоб відпочити душею і тілом та сповна задовольнити свою історичну і культурну цікавість.




    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору