ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Занедбаний басейн збираються відновити у Хусті (ВІДЕО)

    23 квітня 2024 вівторок
    66 переглядів
    У Хусті збираються дати друге життя об’єкту, який пустував майже 10 років.

    У Хусті збираються дати друге життя об’єкту, який пустував майже 10 років. Шанс відновити споруду з’явився два роки тому, коли Фонд комунального майна області виставив його на продаж.



    Міський голова каже, з власниками будівлі нині ведуть перемовини, тож цілком можливо, що хустян незабаром порадують новим басейном.


    Гамірний та багатолюдний був колись один із Хустських готельно – оздоровчих комплексів, у якому знаходився чи не найбільший у місті плавальний басейн. Тепер це занедбаний об’єкт із вибитими шибками, напівзруйнованими стінами і дахом. Раніше ця споруда була у комунальній власності міста. Проте впродовж більше десятка років просто пустувала. Відтак без догляду почала руйнуватися на очах. Зараз вона занедбана і більше схожа на притулок для безхатьків.Шанс відновити басейн з’явився два роки тому, коли Фонд комунального майна області виставив його на продаж.


    За словами міського голови, судова тяганина і різні нюанси у документації не давали змоги новим власникам одразу приступити до головного свого завдання – відновити зруйнований об’єкт. Зараз у них з міською владою є певні домовленості, адже неодноразово вели перемовини. Можливо хустян незабаром і порадують новим басейном, але поки об’єкт у жалюгідному стані і, на жаль, така невтішна картина практично на самому в’їзді у місто.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору