ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатець Іван Пилипець "нокаутував" рокера Джошуа Пратта (ВІДЕО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    68 переглядів
    Весільний музика з Закарпаття Іван Пилипець.

    Насичені й непередбачувані - саме так можна охарактеризувати перші нокаути на "Голосі країни". Найкращі з найкращих запекло боролися за перемогу і намагалися продемонструвати усі переваги свого вокалу.

    Якщо інші боялися не встигнути показати, на що здатні у співочому плані, то запальний Іван Пилипець планував встигнути сказати наставниці про почуття. Ще на репетиціях весільний музика з Закарпаття загравав до тренерки, а коли з піснею "Тільки раз цвіте любов" переміг у нокауті, на емоціях освідчився їй просто на сцені.

    "Тіна, я вас люблю, чесне слово!" - Сказав Пилипець, а потім наголосив, що обожнює тренерку по-закарпатськи.

    "Це як?" - поцікавилася Тіна в одруженого Пилипця.

    До речі, Іван запевнив, що його друга половинка не ревнуватиме свого співочого чоловіка до улюблениці мільйонів українців.

     "Я думаю, жінка буде не проти, якщо моя плотська любов буде тільки для неї, а моя душевна - для Тіни", - поділився роздумами співак.

    Словом, Іванові вдалося здивувати глядачів і освідченням, і репертуаром. Хлопець, якого було важко уявити без вишиванки й танцювальних пісень, мріяв змінитися на проекті і йому це вдалося.

    Ліричний Пилипець у вишуканому смокінгу боровся проти рокера, що прославляє бога, Джошуа Пратта, з яким тренер “Голосу країни” Тіна Кароль звела хустянина у вокальних нокаутах.

    Закарпатець на сцені вокального шоу виконав пісню Володимира Івасюка “Тільки раз цвіте любов”. Джошуа Пратт відповів світовим хітом Леонарда Коена “Hallelujah”.

    При цьому Славко Вакарчук назвав Джошуа Пратта "на голову вищим". Олександр Пономарьов не переваги віддав жодному. Потап висловився обтічно - "Хлопці, ви обидва могли зробити краще...".

    Тіна вибрала саме нашого співака і це викликало неабияке здивування в інших тренерів...

    Більше про це - у відео.

    Тож наразі кожен із зіркових наставників вже обрав по два учасники, що підуть з ним до прямих ефірів шоу "Голос країни". Попереду — вирішення долі інших вокалістів.


    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору