ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді гуляв фестиваль "Майся Фест" (ФОТОРЕПОРТАЖ)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    62 переглядів
    "Майся Фест" в ужгородському Боздоському парку.

    Фестиваль, який проводиться в на одній з алей Боздоського парку приваблює не тільки звичайними для таких заходів кулінарними "родзинками" Закарпаття, а й культурною програмою.

    Погода в цю неділю не зовсім фестивальної - з неба час від часу падає легкий дощик, який, втім, не встигає навіть намочити землю. Проте це позначилося на кількості гостей фестивалю "Майся Фест" - людей не так вже й багато. Це погано для підприємців, які представляють тут свою продукцію та послуги, але досить зручно для відвідувачів - можна прогулятися по території фесту без особливої ​​товкучки.
    Найбільше глядачів зібралося близько головною фестивальної сцени. На ній - виступи художніх колективів та юних спортсменів, від гімнасток до тхеквондистів.
    А ті, кому не до душі фестивальна суєта, можуть просто погуляти по решті алеях. Тут теж пожвавлення - працюють атракціони для дітей, лотки з кавою і морозивом, одним словом - як у будь-якої іншої вихідний день. Особливу подяку потрібно висловити підприємцям, що розташував тут свої атракціони - територія здається доглянутою швидше за все завдяки їх зусиллям і добрій волі, адже кожному хочеться, щоб його бізнес виглядав більш привабливий. В іншій частині парку, де мало б трудитися відповідне комунальне підприємство, слідів особливих зусиль по благоустрою не помічено.
    Проте це самий зелений, свіжий і затишний куточок нашого міста. Так що - якщо у вас є вільний час, то ласкаво просимо в Боздошський парк.

    boz05 boz06 boz061 boz062 boz063 boz064 boz065 boz066

    boz02 boz00 boz03 boz04 boz01

    boz11 boz071 boz09 boz07 boz10 boz08 boz12

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору