ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Новий військовий комісар Закарпаття обурений тим, як працює влада на місцях

    29 березня 2024 п'ятниця
    71 переглядів
    Правда-матка про голів сільрад і мобілізацію на Закарпатті від Олега Вінницького

    Сьогодні, критикуючи перебіг мобілізаційної кампанії в області на брифінгу в Закарпатській ОДА, новий ТВО військового комісара області Олег Вінницький висловив незадоволення роботою керівників органів місцевого самоврядування. Найбільше від воєнкома дісталося сільським головам.

    «Вкрай незадовільно працюють органи місцевого самоврядування – голови сільських рад і начальники військово-облікових столів, -- рубав правду-матку новий воєнком. -- Вони просто повідомляють, що дані військовозобов’язані виїхали за межі району, і на тому все. Маємо питання і до керівників підприємств, які або не хочуть виконувати закон, або не розуміють його і через це не виконують свої обов’язки».
    Олег Вінницький повідомив, що обласний військкомат організував «тісну взаємодію з правоохоронними органами». Тому, переконаний воєнком, незабаром мусить бути результат такої співпраці. «Я дуже сподіваюся, що результат буде, -- повторив полковник Вінницький. -- Але він уже мав бути. Люди з інших регіонів уже навчаються в навчальних центрах, а ми все ще продовжуємо мобілізацію».
    ТВО військового комісара Закарпаття також розповів, що на Раді оборони під керівництвом голови ОДА Василя Губаля було чітко визначено, що повинні робити правоохоронні органи.
    «Тих громадян, яких не може знайти голова сільської ради, ми вносимо у списки і подаємо їх у розшук у районні органи міліції. Також притягуватимемо до відповідальності голів сільських рад, які не спроможні виконувати свої обов’язки. Будемо заслуховувати на Раді оборони і приймати відповідні рішення і щодо керівників районів разом із районним комісаром, які провалюють роботу» -- запевнив Олег Вінницький.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору