ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Українській мілітарний журнал «Миротворець»

    28 березня 2024 четвер
    73 переглядів
    Журнал «Миротворець» адресовано українським військовим

    В рамках науково-практичної конференції «Кращі стратегії нової міліції і армії по зв'язкам з громадськістю та обговорення інформаційної політики правоохоронних органів і армії стосовно АТО», яка пройшла (в рамках Української Миротворчої школи), на базі Житомирського військового інституту імені С. П. Корольова, відбулася презентація нового українського мілітарного журналу «Миротворець».

    Як повідомив головний редактор журналу Павло Гомонай, журнал покликаний формувати модерну українську мілітарну культуру, сприяти суспільному порозумінню й злагоді.
    Також «Миротворець» має опікуватися широким колом проблем, пов’язаних з комплексними питаннями національної безпеки – зокрема, інформаційна безпека, суспільний діалог, внутрішні міграційно-демографічні процеси; висвітлювати хід реформ, і взагалі суспільних перетворень, які наразі переживає Україна. Тобто, сприяти творенню національного безпекового простору.
    Публікації журналу систематизують досвід, набутий у поточному конфлікті на сході України, власне військовий і соціо-психологічний, а також осмислюють новітній феномен українського волонтерства, поновлюють історичну тяглість, розкривають місце України в світовому контексті.
    Як написано в колонці редактора:
    «Успішні комбриги стають генералами, вчорашні менеджери та водії – комбатантами. Віднайдена здатність українців творити безпековий простір, самостійно або в союзі із вільними націями, є гарантією сталого розвитку у майбутньому, коли ми досягнемо миру.
    Ми усвідомили ціну миру, основним інструментом його досягнення є не стільки танки та ракети, скільки людина, якій власне присвячений цей журнал. Вільна людина у вільній країні.»

    Журнал адресовано українським військовим, а також буде цікавий волонтерам, журналістам, історикам, філософам, культурологам, і взагалі широким колам громадськості, зацікавленим у створенні української мілітарної культури.
    Планована періодичність – раз на місяць, формула друку – повнокольоровий, обсяг – 64 сторінки.

    Сторінка проекту в Фейсбуці: https://www.facebook.com/myrotvorec
    Контакти редакції:
    тел.: +380 50 585 5497, +380 96 771 9989, +380 66 271 6085
    е-мейл: [email protected]

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости