ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Мукачівські "муніципали" без посвідчень напали на юнака-промоутора (ВІДЕО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    28 переглядів
    На мукачівця у центрі міста напала муніципальна поліція?

    У четвер, 14 травня, у центрі міста Мукачева стався неприємний інцидент за участі чоловіків у формі міліції, які представилися співробітниками муніципальної поліції.



    Так звані представники муніципальної поліції напали на юнака — промоутера, який працював у Латоричному дворі, грубіянили, вибили з рук хлопця телефон, що розбився від удару об бруківку.


    Як стверджує сам постраждалий та очевидці події, до нього підійшов літній лисуватий чоловік, невисокого зросту. Він назвався заступником начальника муніципальної поліції, проте, посвідчення не пред’явив. Із ним був кремезний чоловік, молодший за віком, зростом приблизно 185 см., повідомляє «Голос Карпат».


    0_k__42257505-.jpg


    Причиною «з’ясування відносин» стала промоутерська діяльність на користь однієї з компаній, яку проводив хлопець. «Муніципали» висловили претензії до юнака, наголосивши, що в місті діє постанова щодо заборони продажу з рук.


    Я пояснив цим людям, що нічого не продаю, а тільки провожу промоакцію. Також, я почав записувати нашу розмову на мобільний. Тоді старший чоловік запропонував мені піти із ними у відділок. Коли я відмовився, посилаючись на те, що не знаю, хто вони, бо посвідчення я не бачив, чоловік почав говорити, що забороняє себе знімати, — розповів постраждалий Віталій Гов’яниця.


    Як розповіли свідки інциденту і сам потерпілий, молодший з людей у формі зі словами «ти що не зрозумів, сука» , намагався нанести удар у голову. Хлопець відреагував та відхилився від удару і тоді «правоохоронець» вибив йому з рук телефон, який розлетівся на окремі деталі від удару об тротуар.


    Постраждалий хлопець та свідки події дали пояснення та оформили заяву слідчо-оперативній групі, яка прибула на місце події.
    Начальник муніципальної поліції Мукачева Василь Пацкан теж прибув на місце події.


    У муніципальній поліції взагалі немає заступника. Це точно не наші люди. Сьогодні муніципальна поліція задіяна на інших ділянках роботи, зокрема, на боротьбі із стихійним сміттєзвалищем поблизу міськвідділу міліції. Можливо, це якась провокація. Будемо розбиратися, — зазначив Василь Пацкан.


    Чи були ці чоловіки у формі представниками муніципальної поліції, належить з’ясувати правоохоронним органам. Але такий інцидент не допустимий у місті, яке претендує на статус європейського. Адже у всіх європейських містах завдання поліції – допомагати людям, вирішувати конфліктні ситуації,а не створювати їх.


    Зауважимо, що муніципальна поліція утримується за рахунок міського бюджету, тобто за гроші платників податків – простих мукачівців, один з яких – юнак — промоутер.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору