ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Підсумки загальнообласного рейду "Немовля"

    28 марта 2024 четверг
    28 переглядів

    З метою запобігання і припинення найгірших форм праці дітей, особливо немовлят, яких використовують для жебракування, Службою у справах неповнолітніх Закарпатської облдержадміністрації, відділом кримінальної міліції у справах неповнолітніх УМВС України в Закарпатській області та їх структурними підрозділами з 23 по 30 травня 2006 року на території області проведено оперативно-профілактичне відпрацювання “Немовля”.

    У рамках проведення заходів здійснено 62 рейди, під час яких виявлено 21 неповнолітній, який займався жебракуванням, 5 фактів використання немовлят для жебракування (у т. ч. в Ужгородському районі – 2, в Іршавському районі – 2, у м.Ужгороді – 1), повідомила начальник Служби у справах неповнолітніх Закарпатської облдержадміністрації Світлана Якімеліна. Разом з тим, було перевірено 135 сімей, де батьки, або особи, що їх замінюють, ухиляються від виконання своїх обов’язків; взято на облік 22 неповнолітні, які проживають у 12 функціонально-неспроможних сім'ях.

    За результатами проведення профілактичних рейдів 7 дітей та підлітків влаштовано в обласний притулок для неповнолітніх, порушено 4 справи за ст. 304 КК України (втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність), до адмінвідповідальності за ст. 184 КУпАП (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) притягнуто 32 дорослих.

    Питання щодо запобігання і ліквідації жебракування дітей, особливо використання з цією метою дітей грудного віку, перебуває на постійному контролі в службах та відділах кримінальної міліції у справах неповнолітніх області.
    Ужгород: У "Нової сім’ї" — 22 онуки!
    Ужгород: Щоб убезпечити майбутню дитину від вродженої венеричної хвороби майбутнім батькам самим потрібно бути здоровими
    Закарпаття: Рахівська лікарня отримала інкубатор інтенсивної терапії для новонароджених
    У 2006-2008 роках на Закарпатті на здоров’я матері й дитини збираються витратити трохи більше 5 мільйонів гривень

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору