ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Штучні суглоби для закарпатців — за рахунок обласного бюджету (ВІДЕО)

    24 квітня 2024 середа
    40 переглядів
    18 закарпатців отримують безкоштовні штучні суглоби за рахунок обласних коштів.

    Через відсутність централізованих поставок із Києва, депутати області на останній сесії прийняли рішення про виділення 1 мільйона 650 тисяч гривень на придбання штучних суглобів для пацієнтів, які через страждають на різні важкі патології суглобів та потребують заміни суглобів на імпланти.



    «До кінця травня 18 закарпатців отримують безкоштовні штучні суглоби за рахунок обласних коштів. Перші операції вже зроблено у травматологічному відділенні обласної лікарні. А протягом наступного місяця, після проведення тендеру, буде додатково закуплено ще кілька десятків імплантів», – запевнив начальник УОЗ в Закарпатській області Василь Скрип.


    Через відсутність централізованих поставок із Києва, депутати області на останній сесії прийняли рішення про виділення 1 мільйона 650 тисяч гривень на придбання штучних суглобів для пацієнтів, які через страждають на різні важкі патології суглобів та потребують заміни суглобів на імпланти. «Всі хворі Закарпаття, що потребують штучних суглобів будуть забезпечені необхідними імплантами», - підсумував Василь Васильович.


    Також в рамках фінансування обласної програми «Турбота» передбачено виділення додаткових коштів пацієнтам, які потребують трансплантації органів за кордоном. На наступну сесію обласної ради, заплановано виділити на реалізацію цієї програми додатково три мільйоні гривень.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости