ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Втікачок 14 та 16 років повернули матері правоохоронці Закарпаття

    28 березня 2024 четвер
    69 переглядів
    На Закарпатті міліціонери розшукали неповнолітніх утікачок.

    Дві жительки с.Новоселиця Великоберезнянського району, рідні сестри віком 14 та 16 років, втекли з дому й вешталися в друзів. Мати втікачок звернулася за допомогою в міліцію, і дівчат розшукали правоохоронці.

    З заявою в Перечинський райвідділ міліції (який обслуговує Перечинський та Великоберезнянський райони Закарпатської області) звернулася жителька с.Новоселиця, що на Березнянщині.
    Жінка повідомила про те, що з дому зникли дві її доньки віком 14 та 16 років. Спершу ще 12-го травня втекла одна, а через чотири дні – друга. Коли діти не повернулись, мати звернулася в міліцію.
    Проаналізувавши зібрану інформацію, правоохоронці дізналися, що ця сім′я неблагополучна. Батько покинув дітей, мати живе зі співмешканцем. Обоє зловживають алкоголем, вихованням дітей не займаються. Тож і не дивно, що сестри втекли з дому.
    Як з′ясувалося, дівчата зупинилися у своєї тітки в іншому селі. Звідти їх забрав хлопець молодшої сестри. Добу вони пробули в нього вдома в селі Дубриничі на Перечинщині. Далі той відвіз їх машиною в рідну Новоселицю. А там вже їх знайшли міліціонери.
    З мамою неповнолітніх втікачок правоохоронці провели профілактичну бесіду. Найімовірніше, жінку притягнуть до адмінвідповідальності за неналежне виховання дітей.
    Інформація Перечинського райвідділу міліції

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору