ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

НОК Закарпаття визначився з датами проведення ряду спортивних заходів

    19 квітня 2024 п'ятниця
    77 переглядів
    Прес-служба НОК Закарпаття повідомляє...

    18 травня у СК «Юність» під головуванням керівника Закарпатського НОК України Івана Риляка відбулося чергове засідання виконкому.

    Про хід підготовки до проведення обласного етапу спортивно-масового заходу серед школярів «Олімпійське лелеченя» присутніх інформував член виконкому Михайло Молнар. Михайло Васильович наголосив, що перший етап, а це змагання серед 5-6 класів пройшов майже в усіх школах області. Практично завершується і 2-ий етап — це змагання на рівні районів і міст обласного підпорядкування. На більшості з них побували члени виконкому обласного відділення НОК України.
    Під час обговорення цього питання виникло ряд проблемних питань у зв’язку із збігом спортивних заходів, у яких повинні брати безпосередню участь і представники обласного осередку НОКУ. Дату проведення заходу було змінено. «Олімпійське лелеченя» (3-ий етап) збере усіх переможців міськрайонних змагань в ужгородському СК «Юність» 9 червня. Урочисте відкриття о 11-ій годині.
    Про проведення в області «Олімпійського дня», який до цього часу називався «Олімпійський день бігу», інформував своїх колег секретар облвідділення НОКУ Юрій Захаров. Він за традицією пройде у Боздоському парку 5 червня, — резюмував Юрій Олексійович.
    Як і коли відбудеться спортивно-масовий захід під назвою «Діти-олімпійська надія України» (плавання і жіночий футбол) в якому беруть участь дівчата та хлопці до 14 років, доповів присутнім член виконкому Анатолій Плеханов. Цей захід вирішили провести у перших числах вересня ц. р.
    Про хід підготовки та проведення традиційної ХХІ-ої обласної спартакіади ветеранів фізичної культури та спорту говорив голова крайової асоціації ветеранів спорту Юрій Захаров. Він наголосив, що більшість збірних команд районів і міст обласного підпорядкування уже підтвердили свою участь у спартакіаді. Згідно регламенту, змагання проводяться у тому районі, збірна якого у попередній спартакіаді була переможницею. 23 травня, команди ветеранів зберуться на своє спортивне свято в Іршаві.
    Також члени виконкому обговорили питання щодо відзначення й нагородження олімпійською атрибутикою знаних у краї людей – голову обласної організації Національної спілки журналістів України Д. А. Воробця, який сьогодні, 19 травня, відзначає 80–річчя від дня народження, а також колишнього голову Закарпатської облради ФСТ «Колос» Г. Куруца з Мукачева, який святкує своє 70-річчя.
    Василь ГАДЖЕГА, прес-служба обласного відділення НОК

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору