ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті представили нових очільників Чопського і Мукачівського прикордонних загонів

    20 квітня 2024 субота
    68 переглядів
    Кадрові ротації у Мукачівському та Чопському прикордонних загонах.

    У Державній прикордонній службі знову ротація – змінено керівників загонів на Закарпатті.

    Відтепер Чопський прикордонний загін очолюватиме підполковник Сергій Михайлович Крень. Начальником Мукачівського прикордонного загону став полковник Андрій Васильович Панченко.
    Нових очільників представляв начальник Західного регіонального управління Держприкордонслужби генерал-майор Володимир Плешко. Від обласної влади головних прикордонників краю вітали в.о. голови Закарпатської ОДА Михайло Рівіс та голова обласної ради.
    Михайло Рівіс зазначив: "Очікую кращих результатів у протидії порушенням на кордоні. Мушу відмітити зростання напруги в прикордонних ділянках, так, зокрема, і ЗМІ відмічають активізацію переміщення контрабанди, як от тютюнових виробів, також із застосуванням літальних апаратів. Закликаю також тісно співпрацювати з СБУ стосовно протидії переміщенню наркотичних засобів, вимагаю дієвості в цьому та інших завданнях. І прошу налагодити якісну взаємодію з усіма правоохоронними органами".
    Керівник облради попросив прикордонників і надалі активно співпрацювати з органами місцевого самоврядування, з громадами, для попередження правопорушень, бо "кордон – це наше обличчя, пам’ятайте про це".
    Прокурор Закарпаття Володимир Янко підкреслив, що принциповим є абсолютне дотримання законів при перетині кордону, адже прикордонники – перші, хто зустрічає в краї людей, і через те, як професійно вони спрацюють, залежить і ставлення до України.
    В.о. керівника Закарпатської митниці ДФС Ігор Олійник запросив колег з Держприкордонслужби "бути більш зрозумілими один для одного, проявляти більше комунікабельності і менше бюрократії".
    Відтак обласна влада закликала всіх представників силових і правоохоронних відомств в області до співпраці та повної комунікації, якісної взаємодії - тим паче, що в цей час охорона кордону є пріоритетним питанням безпеки держави. Затим учасники зустрічі обговорили проблеми, які є в практичній діяльності прикордонної служби та побажали новим керівникам успіхів у службі та швидкого досягнення кращих результатів в дотриманні правопорядку на кордоні.
    ДОВІДКОВО:
    Підполковник Сергій Михайлович Крень народився у 1977 році в м. Луцьк. Має повну вищу освіту - Київський інститут сухопутних військ (з 1999 року військовий інститут керівного інжеренрного складу Національної академії оборони України), закінчив в 2000 за спеціальністю автомобілі та автомобільне господарство. У 2008 році закінчив Національну академію Державної прикордонної служби ім. Б. Хмельницького за спеціальність "оперативно-службова діяльність та управління діями прикордонних підрозділів" та здобув кваліфікацію офіцера військового управління оперативно-тактичного рівня. У 2005 році нагороджений медаллю "За мужність в охороні державного кордону України". Одружений. Має сина.
    Полковник Андрій Васильович Панченко народився у 1976 році в м. Владикавказ (Російська Федерація). Має повну вищу освіту (Академія прикордонник військ України, 1997 рік, спеціальність інженерна механіка), в 2008 році закінчив Одеський державний екологічний університет за спеціальністю екологія та охорона навколишнього середовища), студент заочно-дистанційної форми навчання Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України, закінчив національну академію Державної прикордонної служби України. Батько двох доньок. Розлучений, повідомили у прес-службі Закарпатської ОДА.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору