ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Тарифний Майдан" в Ужгороді протестує проти драконівських комунальних тарифів

    25 квітня 2024 четвер
    59 переглядів
    Масштабна акція протесту пройшла у понеділок в столиці Закарпаття.

    Масштабна акція протесту пройшла у понеділок в столиці Закарпаття. Жителі Ужгороду вийшли на Народну площу, щоб висловити протест проти підвищення тарифів ЖКГ.

    Зі слів учасників «Тарифного Майдану», вони доведені до крайності грабіжницьким та необґрунтованим зростанням комунальних тарифів.

    Як заявив організатор акції, відомий у місті громадський активіст Іван Данацко, жителі області доведені до відчаю. Вартість послуг ЖКГ з’їдає більшу частину їх і без того низьких доходів. За його словами, загальне погіршення економічної обстановки в області, яке привело до знецінення пенсій та заробітної плати, скорочення робочих місць і зростання цін, посилюється безвідповідальною політикою керівництва України та Закарпатської області.

    Закарпаття, де більшість населення використовує індивідуальне газове опалення, особливо чутливо сприйняло різкий стрибок тарифів «Закарпатгазу». Протестуючі заявляють, що мають намір домагатися повернення колишніх цін на комунальні послуги, які виросли в результаті необґрунтованого, за їх думкою, політичного рішення уряду Арсенія Яценюка.

    Нагадаємо, що ця демонстрація вже не перша в рамках об’явленої Данацко безстрокової акції «Тарифний Майдан», і сьогодні вона була приурочена до річниці обрання Петра Порошенка на посаду Президента України.

    Прес-служба «Тарифного Майдану»

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору