ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Хто "забрав" Кубок Закарпаття з художньої гімнастики? (ВІДЕО)

    29 березня 2024 п'ятниця
    72 переглядів
    Відкрита Першість з художньої гімнастики відбулася на Закарпатті.

    У Мукачеві пройшов Кубок Закарпаття з художньої гімнастики. За перемогу змагалося понад 120 гімнасток різних вікових категорій від 4. до 16років з Ужгорода, Перечина, Мукачева, Луцька, Запоріжжя та Києва.



    Відкрив Кубок Закарпаття 2015 з художньої гімнастики парад спортсменів. Уперше відкриту першість організували в місті Мукачево. За перемогу змагалося понад 120 гімнасток різних вікових категорій від 4 років. до 16+ з Ужгорода, Перечина, Мукачева, Луцька, Запоріжжя та Києва.Змагання тривали протягом 2 днів.


    Кубок Закарпаття з художньої гімнастики хотіли присвятити бійцям 128 бригади, але вони наразі перебувають поза межами міста, тому спортивний захід провели у рамках святкування Днів Мукачева. Оцінювали майстерність спортсменок 8 суддів. Оцінили рівень змагань і запрошені гості.


    Президент обласної федерації з художньої гімнастики каже, без спонсорів, парнерів та підтримки батьків не вдалося б забезпечити такий рівень змагань та перетворити його на справжнє свято для дітей. Грамотами відзначили тренерів за хорошу підготовку команд до змагань.


    Перемогу здобула команда КОДЮСША «Спартак» з Мукачева, почесні друге та третє місця присудили клубам «Спартак» з Луцька та «Динамо» з Ужгорода.


    Але усі гімнастки запам’ятають змагання як спортивне свято, а участь у ньому – це теж свого роду перемога для кожної спортсменки.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору