ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

З полону вийшов кіборг, а на Донеччині з'явився двійник прем'єра (ФОТО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    86 переглядів
    Фотопідсумки за тиждень.

    Ураган. На човнах по центру міста

    На цьому тижні в Україні вирувала негода. Було знеструмлено 167 населених пунктів у 9 областях. Найбільше від урагану і зливи постраждала Західна Україна. Але у Львів негода принесла і веселощі: вихованці Центру творчості дітей та юнацтва влаштували сплав на байдарках прямо по центральних вулицях міста. "Діти якраз займалися в центрі, а коли почалася злива, вибігли скористатися становищем", — розповів нам тренер центру Тарас Білошицький. "У нас у цей час на озері поруч було тренування, а тут річка майже гірська з'явилася, не змогли упустити момент", — говорить один із вуличних веслярів Юрій Мамонов. А на Закарпатті місцеві каталися вулицями на водних лижах.

    11_01

    Збили. Ціна безпілотника — $6 млн

    Українські бійці біля селища Піски збили унікальний російський безпілотник. Як розповів радник голови СБУ Маркіян Лубківський, це був апарат "Форпост", вироблений на Уральському заводі цивільної авіації: "Вартість БПЛА в 2013 році становила $6 млн".

    13

    На свободі. "Кіборг" вийшов із полону

    Днями з полону бойовиків був звільнений захисник Донецького аеропорту, командир 90-го батальйону 81-ї бригади Олег Кузьміних.

    Нагадаємо, Кузьміних потрапив у полон наприкінці січня — він через сильний туман потрапив у засідку на злітній смузі аеропорту. Бойовики "ДНР" влаштували йому екзекуцію: ставили на коліна, примушували їсти погони і водили вулицями Донецька, піддаючи критиці місцевих жителів. "Олег Кузьміних був звільнений, не було ніяких обмінів, за нього нікого не віддавали, — розповів "Сегодня" парламентер від СБУ Юрій Тандит. — Сама операція тривала близько 5 годин". Всього в полоні кіборг провів більше 120 днів. Після звільнення Кузьміних був нагороджений орденом "За мужність".

    14

    Раптова зустріч. У зоні АТО служить двійник прем'єра

    Відомий український гонщик, а нині волонтер Олексій Мочанов, під час поїздки в зону бойових дій на Донбас зустрів двійника... Арсенія Яценюка. Його фото він виклав на своїй сторінці в Facebook. За словами Мочанова, людина, схожа на прем'єр-міністра, знайшлася на одному з прикордонних пунктів. "Не вірю власним очам! Міраж?", — дивується волонтер.

    11058279_1608778899373222_6043958544041130508_n_1__

    facebook.com/alex.mochanov

    Ноу-хау. Велосипед заввишки два метри

    Ілля Калінчук здивував жителів рідного Миколаєва своїм незвичайним велосипедом: чоловік змайстрував двоколісний висотою 2,3 метра! Велосипед оснащений вертикальним ланцюгом, а щоб піднятися на нього, власнику доводиться притуляти транспорт до стіни і піднятися в сідло по спеціально вбудованих сходах. Ілля запевняє: верхи на його винаході і огляд кращий, і відчуття гостріше.

    _1__

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору