ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Допомога тим, хто потребує (ВІДЕО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    46 переглядів
    Закарпатці на прийомі у депутата обласної ради Андрія Балоги

    Сьогодні люди все частіше скаржаться на складні життєві обставини, дороге лікування, непосильні тарифи та низькі зарплати і пенсії. Більше 40-ка закарпатців прийшли на прийом до депутата обласної ради Андрія Балоги 28 травня. Кожен із заявників отримав допомогу та підтримку у вирішенні питань. До слова, були на прийомі і жителі інших районів.

    Олександр Самойленко на прийом до депутата Закарпатської обласної ради Андрія Балоги приїхав зі Сваляви. Скаржиться: без допомоги ніяк.


    Пан Олександр – колишній афганець, пенсіонер. Розповідає, що цього року почав отримувати на 15% меншу пенсію, а також втратив пільги. Допомогу та підтримку, за якою звертався – отримав.


    П. Анна теж пенсіонерка. Має чимало життєвих проблем. Окрім уього, доглядає за важкохворими. Каже – з цінами на ліки та пенсіями – дати собі раду не можливо, тому і записалася на прийом.


    У Мукачівському районі вже розпочав працювати табір реабілітації «Надія» для інвалідів, які пересуваються на візках. Тут надають фізичну, психологічну реабілітацію та консультації юристів, аби люди з обмеженими можливостями знали свої права.


    Непомірні ціни на ліки та харчі, несправедливі тарифи, низькі зарплати та пенсії змушують людей звертатись за допомогою. Загалом 4 десятки закарпатців звернулись на прийом 28 травня до депутата обласної ради Андрія Балоги. Кожен з них отримав допомогу та сприяння у вирішенні наболілого питання.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору