ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді відкрився перший супермаркет мережі "Велика Кишеня"

    19 квітня 2024 п'ятниця
    34 переглядів

    У суботу відбулося офіційне відкриття першого в Ужгороді супермаркету торговельної мережі «Велика Кишеня». Розмістився він на площах колишнього супермаркету "Континент", а його загальна торговельна площа становить 1640 тис. кв. м.. Для зручності відвідувачів на території торговельного залу встановлено 12 кас, а біля супермаркету - безкоштовний паркінг.

    Ужгород. Супермаркет торговельної мережі «Велика Кишеня»
    Ужгород. Супермаркет торговельної мережі «Велика Кишеня»

    В урочистій церемонії розрізання стрічки взяли участь керівники компанії ТОВ «Квіза-Трейд», торговельного оператора київської мережі «Велика Кишеня», а також офіційні особи Ужгорода.

    Новий супермаркет пропонує ужгородцям понад 20 тисяч найменувань продукції. У «Великій Кишені» є також власне кулінарне виробництво, працюють рибний і м'ясний цехи, навіть є акваріум з живою рибою. Незабаром почнуть функціонувати фарм-маркет «Велика Аптека», а також власна пекарня та кондитерський цех.

    У "Великій Кишені" працевлаштовано 230 мешканців міста обласного центру Закарпаття.

    У перспективі, за словами керівників компанії ТОВ «Квіза-Трейд», в Ужгороді будуть відкриті ще 2-3 супермаркети ТМ "Велика Кишеня".

    Крім конкурсів і розіграшів перших гостей супермаркету розважали балету «Фрі-Арт» та Таліта Кум, їх також очікували різноманітні подарунки від спонсорів - холодильник, пральна машина, DVD-програвач, музичний центр, 2 відео-камери. Було багато й інших не менш приємних сюрпризів.



    "Велика Кишеня" - одна з найбільших національних мереж роздрібної торгівлі в Україні, розвиток якої почався в квітні 2000 року з відкриття першого супермаркету в Києві на базі торгівельного оператора ТОВ "Квіза-Трейд". Сьогодні мережа "Велика Кишеня" нараховує 24 супер- і 3 гіпермаркети в сімох областях України.

    Торговельна мережа "Велика Кишеня" чотири роки підряд демонструє стовідсоткове збільшення торгівельного обігу. У 2005 він досяг 1 млрд. 400млн гривень, перевищивши плани на 50млн гривень. Ріст виторгу склав 750 млн. гривень або 115% у порівнянні з 2004 роком.

    Сукупні торгівельні площі мережі - більш 60 тис. кв.м. Усі магазини "Велика кишеня" підтримують єдині стандарти обслуговування покупців, зовнішньої і внутрішньої обробки торгівельних залів.

    Серед досягнень компанії в 2005 році - присвоєння незалежним рейтинговим агентством "Кредит-Рейтинг" кредитного рейтингу "uaа-" випускові облігацій "Квіза-Трейд". А також найбільше розміщення акцій на українському ринку ВАТ "Ритейл Груп", що керує національною мережею магазинів "Велика Кишеня", у розмірі 10% серед західних портфельних інвесторів, у результаті чого ринкова капіталізація "Великої Кишени" склала $275млн.

    Мета компанії - стати лідером серед продуктових роздрібних мереж у всіх регіонах України, підсилюючи свої позиції на ринку і продовжуючи підвищувати якість наданих послуг, що сьогодні вже є одним з найвищих в Україні.




    UA-Reporter.com

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Надіємось що буде кінець базарам ,грязі і росаднику інфекцій

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Воно то добре що ми прагнемо до цивілізованого обслуговування .. але..про "Кишеню" в Ужгороді:
    - минулої суботи пішов з дружиною до того супермаркету..було відкриття..зачекали поки запустять.. Зайшли..все супер..якби на одне Але... Взяли м'ясо запаковане (ціна здалась гарною)..захотілось всетаки провірити (словянська натура :-) ) - ткнув пальцем в целофан і до носа.. а м'яско то з "душком".. поклав назад.. Далі: - за прилавком продають фарш .. біля нас жіночка бере.... ну і знов на нюх - запах оцту.. тут продавщиця зреагувавши швидко перемішує його (в ємності що в прилавку)і набирає в целофановий пакет.. біля каси при розрахунку знову тикаю ніс в пакет - запах оцту.. фініш: із мясних продуктів нічого не взяли...крім цукерок.якихось і печива. М'ясо купили (хоч і трошки дорожче) на ринку по вул Заньковецької в Новому районі, але зате свіже і без всяких запахів.
    Це наспраді так було..нічого не видумав. Не думаю що в перший день хазяїн магазину захотів собі таку "рекламу зробити" може хтось підставив?.. а врешті - все у нас як було так і залишилось..ніяких змін.. і "пральні машини" РЕТОНА продають а наш народ ведеться.. і доки це буде продовжуватись?..