ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як муніципали наводили "порядок" на ринку на площі Корятовича (ВІДЕО)

    24 квітня 2024 середа
    63 переглядів
    Продавці «з землі» в Ужгороді погрожують навіть міліції

    Початок робочого тижня вже стає традиційно важким для стихійних продавців в Ужгороді.



    Сьогодні, 2 червня, відділ муніципальної поліції, спільно з правоохоронцями наводив порядок на "зеленому ринку", що на вулиці Корятовича.


    Ряди продавців стали до непристойного довгими, люди почали вилазити на пішохідний перехід, закривати проїзди.


    Втім, торгаші не лише не реагували на зауваження, відмовлялися забирати свої ящики з товаром, але й сварилися, погрожували мітингами, скандалами та обіцяли повернутися вже завтра. Деякі навіть матюкали муніципалів.


    Вражала пасивність правоохоронців, які практично не втручалися в роботу своїх колег із міської ради.


    Перехожі обурювалися: "Виганяєте людей, які не мають за що жити". Проте 90% торгівців після складеного протоколу телефонували до "власника", щоб той забрав товар. Таким чином більшість тих, хто торгує просто неба – перекупники, що беруть товар у селян за безцінь і пропонують ужгородцям із немалою націнкою.


    Керівник ужгородських муніципалів Сергій Просяник пояснює, що коли ящики на тротуарах присипає пилюкою, в приміщенні ринку пустують цілі ряди. За день торгівлі в критому "зеленому базарі" перекупнику доведеться заплатити 12 гривень, за продаж власної городини – 5,5 гривень.


    Але й на ринку не все так просто: там чимало рядів зайнято підприємцями, які за помірну ціну орендують столи і продають весь асортимент традиційного супермаркету: від майонезу до каш і олії.


    Тому принцип "кожному місцю – своя торгівля" в Ужгороді не діє. Нахабні продавці і далі збуватимуть сумнівний товар і жалітимуться покупцям за злих правоохоронців. А ужгородці платитимуть хитрим торгашам ціну, яка не нижча, а подекуди навіть вища, ніж в орендованих площах для торгівлі і тим самим підтримуватимуть безлад і неестетичний вигляд міста.


    Рівень агресії під час рейду видно у відео.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Наше быдло-милия даже по человечески не может себя вестии культурно крсиво разговаривать... Позор...