ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Вуличний фітнес" скликає всіх охочих позмагатися в Ужгород! (ВІДЕО)

    28 березня 2024 четвер
    58 переглядів
    На Закарпатті проведуть всеукраїнські змагання з стрітворкауту

    Вуличний фітнес або стрітворкаут з кожним днем стає все більш популярним серед нашої молоді.



    Спорт для них не просто хобі, це спосіб життя. Тих, хто займається стріт воркаутом, або як його ще називають вуличним фітнесом, на Закарпатті стає дедалі більше. Цього року тут навіть проведуть всеукраїнські змагання, участь у яких планують взяти більше сотні учасників.


    Щоб повторити таку вправу потрібна лише сила волі та бажання, кажуть ті, хто займається стріт воркаутом не перший рік. Вже через кілька місяців занять результат не забариться. М’язи будуть в тонусі, покращиться і загальне самопочуття. Особливих тренажерів та спеціально облаштованих площадок для тренувань не потрібно, займатись можна на найближчому турніку.


    Цього року тут навіть проведуть всеукраїнські змагання.


    Пропаганда здорового способу життя серед молоді – основна мета чемпіонату, який пройде вже цієї суботи в рахівському селищі Великий Бичків. Оцінювати учасників будуть досвідчені спортсмени. Головні критерії – складність та правильність виконання вправ. Ті, хто займається стріт воркаутом кажуть, намагаються долучати до цього спорту своїх друзів та знайомих, таким чином розвивати його на Закарпатті.


    Подробиці - у відео М-Студіо

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору