ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Дві стрілянини з пораненими влаштували на Закарпатті! (ВІДЕО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    22 переглядів
    У Мукачеві і Чинадієві з вогнепальної зброї поранили людей.

    Все це сталося посеред білого дня.



    У Мукачеві і Чинадієві з вогнепальної зброї поранили людей. Дві ситуації, дві історії та троє постраждалих. Зараз всі вони знаходяться у ЦРЛ у задовільному стані. Яка причини жорстких розправ і чи знайшли злочинців, – розбирались мої колеги.


    У селищі Чинадієво Мукачівського району 34-річний місцевий житель підстрелив двох односельчан. Обидва наразі перебувають у травматологічному відділені Мукачівської ЦРЛ.


    За словами Мирослава Гавришка, зараз пацієнти в задовільному стані. Але від коментарів відмовляються. Нам вдалося отримати офіційний коментар від правоохоронців, що ж все таки відбулося того дня в Чинадієві.


    У міськвідділі міліції, куди доставили зловмисника повідомили: зброя, з якої він стріляв, була придбана у мережі Інтернет.


    Щодо іншої ситуації, яка сталась у Мукачеві, у мікрорайоні Черьомушки на вулиці Першотравнева набережна, то правоохоронці підтвердили цю інформацію. Чоловіка вже прооперовано та вилучено металеву кулю, яку передали правоохоронцям.


    Всі чужорідні предмети, які дістали із постраждалих, віддали працівникам міліції. Наразі останню інформацію не коментує ні міліція, ні сам постраждалий. Міліція проводить оперативні дії, працює на місці події та у лікарні.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору