ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Міжнародний дитячий театральний фестиваль "Птах" проходить на Закарпатті (ВІДЕО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    48 переглядів
    У Нижньому Селищі стартував Міжнародний дитячий театральний фестиваль.

    У Нижньому Селищі Хустського району стартував Міжнародний дитячий театральний фестиваль «Птах».



    Ігри, забави, театралізовані дійства. У Нижньому Селищі, Хустського району проходить Міжнародний дитячий театральний фестиваль «Птах». Фест стартував 5 червня і триватиме до неділі.


    7-й Міжнародний дитячий фестиваль театрального мистецтва «Птах» у Нижньому Селищі стартував. Програма насичена і різноманітна. Впродовж трьох днів місцевим дітлахам та гостям краю не доведеться нудьгувати, адже ігор та забав тут таки вдосталь.


    Однією із родзинок цьогорічного фесту став волонтерський табір, який розпочав свою роботу ще на початку тижня. Волонтери допомагали організаторам у всьому: в оформленні сцен та декорацій, у прибиранні території, а також взяли участь у театральному майстер – класі. Чого навчилися продемонстрували у виставі. Проте таки особливістю першого дня «Птаха» є безпосередньо саме відкриття фесту.


    Першого дня глядачів таки вразила вистава від дитячого театру імпровізації з міста Гросшьонесдорф (Німеччина), а також від творчого об’єднання «Йо» з Нижнього Селища. Крім того, чимало приємних вражень лишили по собі майстер – класи із клоунади від київського клоуна Моні та й не тільки.


    Розгорнули також тут й майстерні з прикладного та образотворчого мистецтва. Діти охоче приходили сюди вчитися.


    А от Заслужений майстер народної творчості України пані Наталія навчала малечу особливому розпису.


    Цікаві театральні дійства на сцені, вуличні розваги, атракціони та купа смаколиків неодмінно порадують дітвору. А от дорослих не залишать байдужими: музична імпровізація від Гудаків та вогняне шоу.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору