ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Дитяча оздоровниця біля Ужгорода відкриває літній сезон — з 15 червня

    19 квітня 2024 п'ятниця
    38 переглядів
    Закарпатський «Вогник» запрошує дітвору!

    У мальовничому куточку Карпатських гір – у лісовій місцевості, в екологічно чистій зоні – у селі Оноківці Ужгородського району (7 кілометрів від міста Ужгорода) розташована одна з кращих дитячих оздоровниць Закарпаття – дитячий оздоровчий заклад «Вогник» обкому профспілки працівників державних установ (голова Марія Петечук).

    В оздоровниці – гарні умови для проживання дітей у триповерховому корпусі на 120 місць, п’ятиразове харчування, здійснюється якісне медичне обслуговування дітей. Програма дитячого відпочинку, розписана у «Вогнику» по днях, справді вражає. День України, самоврядування змінюється днем космосу, шукачів скарбів. А ще королівський день, день чемпіона, морських пригод, свята краси, музики, казки, фантазії, дитячої творчості, інтелектуальні та виховні ігри, розваги, конкурси малюнку, спортивні змагання, водні процедури, пішоході прогулянки, екскурсії тощо!

    Є в оздоровниці і свій Вогник-ленд – улюблене місце дитячих розваг. А хіба можуть не згадати діти унікальну табірну валюту – оноківки, яка походить від назви села, де розташований табір – Оноківці? За гарні справи наприкінці оздоровчої зміни за оноківки можна придбати подарунки і солодощі.

    З 15 червня до кінця серпня оздоровчий заклад «Вогник» прийматиме дітей. Тривалість зміни – 21, 18 або 14 днів (за бажанням).

    Орієнтовні терміни змін (на 21 день):

    15 червня – 5 липня.
    8 липня – 28 липня.
    31 липня – 20 серпня.

    Приймаються діти віком від 7 до 16 років.

    Контактний зв'язок:

    e-mail: [email protected]

    контактний телефон (03122) 325-61, тел.(факс) (03122) 343-41, мобільний телефон: 0666040185.


    Сергій Баранчиков, фото автора

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору