ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

ППСники затримали особу, що згвалувала 17-річну вагітну ужгородку

    28 березня 2024 четвер
    85 переглядів
    Ужгород. Гвалтівник був не один.

    Вже відомо, що ґвалтівник був не один. Їх виявили працівники роти патрульної служби Ужгородського міськвідділу міліції. На даний час один із зловмисників, а саме 34–річний житель с. Концово дає покази у слідчому відділі міліції. Особи двох його спільників встановлено. Міліцією вжиті всі заходи щодо затримання двох спільників.

    Вчора обідньої пори за телефоном «102» до Ужгородського міськвідділу надійшло тривожне повідомлення. Мова йшла про підозру в зґвалтуванн 17 річної дівчиниі. Негайно за вказаним напрямком було спрямовано наряд роти патрульної служби міськвідділу міліції. На місці події правоохоронці помітили, що із закинутого приміщення приватного будинку, неподалік озера, виходять троє чоловіків, які побачивши міліціонерів почали втікати.
    Працівниками ППС міста Ужгорода на місті злочину було затримано одного із зловмисників - саме 34–річного мешканця Ужгородського району. Особи двох втікачів вже встановлено – ними виявилися мешканці с. Концово, Ужгородського району, віком 16 та 27 років. Вони ж підозрюються у скоєнні ряду кримінальних правопорушень на території міста.
    Начальник УМВС України в Закарпатській області Сергій Шаранич прокоментував затримання: « Гвалтівникам і бандитам світить тюрьма до десяти років. Вчасно зреагувала служба ППС. Правоохоронців, що викрили нелюдів – заохочу»
    Нагадуємо, що в Ужгороді є додатковий телефон виклику міліції – 61-43-46.
    Інформація Ужгородського МВ УМВС

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору