ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Споживачі Берегова страждають від недостатнього тиску води у кранах

    28 березня 2024 четвер
    67 переглядів
    Берегівчани масово скаржаться на зменшення тиску води у мережі.

    До директора ТОВ «Водоканал Карпатвіз» надходять скарги про слабкий тиск у мережі водопостачання м. Берегова.

    Телефонувала споживач з мікрорайону Мужайська буд 107 (п’ятий поверх), скаржилась, що у зв’язку зі слабким тиском не включається бойлер, а також не працює автоматична пральна машина. Інший споживач (вул. Сентфелд) зупинив у магазині та скаржився, що не включається автоматична система поливу газону.

    З провулку Мукачівський 5/Б, (п’ятий поверх) жалівся споживач, що з 17:00 до 20:00 приходить до дому і не може прийняти душ після робочого дня. За одно повідомив, що він з п’ятого поверху бачить, як у городах помешкань вул. І. Франка іде полив газону і саджанців помідорів, а на вул. Кривій туристи плавають у басейні. Аналогічні скарги надходять з інших районів міста.

    Фахівці Товариства провели розрахунки і результати невтішні. За даними розрахунку виявилося, що у період 13–14 червня в середньому один споживач у м. Берегово за одну годину використовує 28 л питної води. Це нібито і не багато, але, якщо це помножити на 24 години (за одну добу), то виходить 672 літрів, а це вже катастрофічна кількість. Відповідно до Державним будівельним нормам квартира обладнана ванною, газовою колонкою 190 л. норма.

    Завтра, 15 червня 2015 року, ТОВ «Водоканал Карпатвіз» звернеться до Берегівської міської ради з пропозицією заборонити в місті полив з мереж централізованого водопостачання питною водою і при наявності засобів обліку в літній період. Одночасно будуть проводитися рейди з виявлення можливих несанкціонованих підключень до мереж централізованого водопостачання. А також просимо споживачів при виявлення витоку води повідомляти Товариство цілодобово, аварійна служба водоканалу тел: 15–05 або (03141) 4-21–65 (цілодобово!) (03141) 2-34–40 (в робочий час).

    Адміністрація ТОВ «Водоканал Карпатвіз»

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору