ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатці відправили у зону бойових дій тягач та два джипа (ВІДЕО)

    25 квітня 2024 четвер
    74 переглядів
    Тячівські волонтери передали ГАЗ-66з двома джипами на Схід

    Волонтери, підприємці та небайдужі Тячівщини спільними зусиллями відремонтували та відправили у зону бойових дій ГАЗ-66 та два джипи. Завантажили транспортні засоби мінеральною водою, аби бійці легше переносили спеку.



    До акції вже традиційно долучився народний депутат Василь Петьовка.


    Три автівки попрямували з міста Тячів у зону бойових дій. Якщо провізії та медикаментів у зоні АТО вистачає, транспортні засоби конче необхідні військовим, які захищають східні рубежі країни.


    Новий «ГАЗ-66» передав воїнам завод «Буштинська автоматика». Автівка нова, але простояла на складі понад 25 років, тому волонтери перед відправкою перевірили її технічний стан, полагодили автоматику, замінили гуму, аби можна машину експлуатувати у зоні бойових дій. «ГАЗ-66» та відремонтований «Рендж Ровер» тячівські волонтери передадуть воїнам АТО, які очікують автівки ще із зими. Допоміг укомплектувати та оснастити автомобілі народний депутат Василь Петьовка.


    Джип «Ніссан» попрямує у село Піски до тячівського активіста та бійця АТО Олега Куцина. На відправку автівки прийшов його батько, аби передати сину ще й гостинці.


    Загалом тячівські волонтери спільно з небайдужими передали в зону АТО вже понад 40 автівок. Жодну з них не відправляли порожньою. Залежно від потреб та запитів бійців пакували речі, ліки, провізію, бронежилети, цього разу машини завантажили в основному мінеральною водою, аби військові мали можливість тамувати спрагу у спекотні дні.


    Традиційно перед відправкою водіїв та автівки освятили.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору