ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У сусідів Закарпаття дівчина та хлопчик після зустрічі зі зміями опинилися у реанімації!

    19 квітня 2024 п'ятниця
    79 переглядів
    Отруйні змії покусали двох малят у Карпатах.

    Учора, 15 червня близько 13:40 в реанімаційне відділення Сколівської ЦРЛ (Львівська область) госпіталізували дівчину 2000 року народження, мешканку села Ялинкувате Сколівського району з діагнозом «укус змії правої гомілки», повідомили в ГУ ДСНС у Львівській області.

    Стан потерпілих – середньої важкості.

    Цього ж дня о 17:55 від чергової Сколівської ЦРЛ надійшло повідомлення, що в реанімаційне відділення поступив хлопець 2007 року народження, мешканець міста Стебник Дрогобицького району з діагнозом «укус змії правої гомілки». Стан потерпілого – середньої важкості.

    Головне управління ДСНС України у Львівській області застерігає мешканців області: будьте обережні, ідучи в місця імовірної зустрічі зі зміями. Слід, в першу чергу, відповідно одягнутися. Одяг повинен закривати ноги: високі чоботи, вільний одяг, заправлений у взуття. Не чіпайте руками сушняк, високу траву, чагарник, де від сонця можуть ховатися змії. Якщо ви помітили гадюку, не підходьте до неї близько, не намагайтеся бити палицею, а спокійно відійдіть або обійдіть її. Довжина стрибка змії на людину дорівнює довжині її тіла. Майже всі укуси отруйних змій вимагають негайної медичної допомоги і введення протиотрути.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору