ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатець виходив молодого яструба, якого відтак уніс із собою дорослий хижий птах (ВІДЕО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    164 переглядів
    Яструб яструбу око не виколе…?

    Нетипову й тим цікаву історію порятунку юного яструба, яка почалася з того, як працівник одного з ужгородських підприємстів виявив у вентиляторі цеху знесиленого, але неушкодженого малого яструба, розповів у соціальній мережі Фейсбук Іван Кузович.

    Окрім води птах нічого не хотів. І на диво швидко звик до людини - додому до нового господаря, свого рятівника, маленький, завбільшки з голуба яструб дістався, міцно закріпившись на плечі людини.


    Переночував птах у хаті, а увесь наступний день пролежав надворі, у відкритій клітці. Воду пив тільки з крана, вподобав свіже молоко. І більш на той час - нічого.


    Втім, потроху юний яструб вже потроху їв, пив воду, молоко, трошки спробував щось із запропонованого відвареного і подрібненого м'яса і обрав собі місцем відпочинку молоду високу черешню.


    "Тут він виглядав вже досить впевненим птахом: перестрибував, розмахуючи крилами, з гілки на гілку, вибирався аж на самісіньку вершину дерева, потім знову ховався від пекучого сонця у затінку крони. Яструба вдалося зафіксувати на черешні, але момент фіналу історії я проґавив – треба було сидіти неподалік у засідці постійно. Очевидці розповідають, що над черешнею з'явився великий яструб, зробивши несамовитий переполох серед курей. А потім свого юного колегу підхопив міцними лапами і полетів у найближчий ліс за річкою Ублянкою, що на околиці Малого Березного. Сподіваюся, що це ось той хеппі енд, про який мріялося. Бо, перефразовуючи знаменитий вислів і застосовуючи його у позитивному значенні, яструб яструбу око не виколе…Спеціалісти тут можуть сказати більше", - завершує історію Іван Кузович.


    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    А це точно яструб? Чи сокіл!?
    Якщо на фото той самий "Яструб" чи "Сокіл", то він зараз знаходиться в Ужгороді. Його знайшли на вулиці та тримають вдома.
    Інформація ДОСТОВІРНА!!!

    Похожие новости