ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

З помешкання жительки міста Чоп викрали велику суму валюти!

    29 березня 2024 п'ятниця
    73 переглядів
    Чоп. Гроші загадково "випарувалися", коли господарка приймала гостей.

    Протягом кількох років у нашому краї став зростати такий вид злочину, як крадіжки. Не останню роль в цьому грає й скрутна ситуація в державі.

    На Ужгородщині
    Зі сховку будинку своєї жертви злочинці викрали тисячу "зелених"!
    Гроші загадково "випарувалися", коли господарка разом із гостями перебували в будинку.
    Зрештою, знахабнілі крадії під будь-яким приводом намагаються проникнути в приміщення. Спочатку, щоби роздивитися обстановку, а наступного разу, щоби понишпорити й забрати з помешкання найцінніше.
    Нещодавно жертвою зухвалих злодіїв стала жителька м. Чоп Ужгородського району Діана.
    – Я знаходилася вдома, навіть мала гостей. – розповідає виданню «Карпатського об’єктиву» Діана. – Вони всі сиділи в кімнаті, ніхто нікуди не виходив. Двері в квартиру були відчинені. Увечері вирішила, що наступного дня потрібно зробити покупки і пішла подивитися у сховок, де були тисяча доларів, щоб взяти певну суму. Однак гроші з кімнати загадково зникли. Навіть не знаю коли їх могли викрасти: чи тоді, коли нікого не було вдома, чи, можливо, якийсь крадій непомітно проник удень, коли були незачинені двері й поцупив валюту. Я звернулася із заявою про крадіжку в Ужгородський райвідділ міліції.
    – За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). – коментує нашому виданню працівниця райвідділу Ганна Дан. – наразі слідчі проводять розслідування цього випадку. Користуючись нагодою, хотілося б звернутися до громадян бути більш обачними і максимально берегти своє житло та майно від крадіїв. Навіть знаходячись удома, краще тримати зачиненими двері, бути обережними з незнайомими людьми.
    Іван ЛАДЖУН.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору