ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Двадцятирічному Володимиру із Закарпаття потрібна пересадка кісткового мозку (ВІДЕО)

    24 квітня 2024 середа
    102 переглядів
    Спільна справа, або як врятувати життя 20-тирічного закарпатця.

    Хлопець півтора року провів на лікарняному ліжку з діагнозом лейкоз. Десяток болісних процедур та хіміотерапія давали шанс на одужання, втім нещодавно стався рецидив.



    Батьки у відчаї, адже єдина можливість врятувати сина – це пересадка кісткового мозку, на яку у родини не має коштів. Це щонайменше 100 тисяч євро.


    Поки батько порається по господарству, мати ні на хвилину не кладе з рук мобільний. То доньки телефонують, які постійно в лікарні біля брата. То медики повідомляють про чергові процедури та потребу у нових препаратах. І так вже майже півтора року, які провів Володимир на стаціонарі в Івано-Франківську, борючись з важкою недугою – гострою лімфообласною В-клітинною лейкемією. Прогнози медиків, які обіцяли, що тривала хіміотерапія дасть позитивний результат, не справдилися. У травні у хлопця трапився рецидив. Тож 100 тисяч гривень, які вже витратила родина, виявились марними.Лікування планують продовжити у Польщі. Там і проведуть операцію, яка повинна врятувати Володимиру життя. Проте на це потрібно близько 100-та тисяч євро – сума нереальна для родини Каленіченко. Найгірший сценарій розвитку хвороби стався, проте рідні не втрачають надії на порятунок. А сестри готові навіть стати донорами кісткового мозку, аби тільки врятувати життя братові. Рідні та близькі Володимира не опускають рук. Сестри створили кілька спільнот у соціальних мережах, аби залучити більше людей. Вдома на Рахівщині та в Івано-Франківську розкладають спеціальні скриньки для благодійних пожертв. Вірять: з допомогою небайдужих їм удасться поставити Володю на ноги. Всіх небайдужих батьки та рідні Володимира просять допомогти. Рахунки ви бачите у себе на екранах. Кожна копійка – це крок до порятунку 20-тирічного юнака, у якого ще все життя попереду.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору