ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатець займався рекетом на кордоні з Угорщиною

    19 квітня 2024 п'ятниця
    78 переглядів
    Чоп. За проїзд в Україну рекетир вимагав плату у 10тисяч форинтів.

    13 червня близько 5-ої години ранку неподалік КПП "Тиса" мешканець міста Чоп не власному авто перекрив смугу руху, чим перешкоджав громадянам Угорщини потрапити на територію України.

    За проїзд він вимагав плату у 10тисяч форинтів.
    Водїї проігнорували вимогу правопорушника та об'їхали його автівку, далі зупинились на заправці, що неподалік. Обурений відмовою вимагач не заспокоївся та наздогнав іноземців. Вийшовши з авто з предметом схожим на пістолет знову почав вимагати гроші від громадян. На щастя з ним було двоє пасажирів, які заспокоїли товариша і сівши в машину втікли.

    Потерпілі зателефонували в міліцію та повідомили про прикру подію. Вже менше ніж за годину працівники карного розшуку Ужгородського райвідділуміліції встановили та затримали злочинця, Відносно нього слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст.189 Кримінального кодексу України (вимагання). Правоохоронці встановили, що предмет схожий на пістолет не єзброєю, а звичайною запальничкою. Досудове розслідування триває, готуються всі необхідні матеріали для направлення до суду.

    Інформація Ужгородського РВ УМВС

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору