ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатці, ви можете отримати доплату за кожну вівцю

    24 квітня 2024 середа
    42 переглядів
    До уваги власників овець !

    Відповідно до “Програми розвитку та підтримки тваринництва і птахівництва в області на 2010-2015 роки” у 2015 році проводиться збір документів від фізичних осіб для здійснення щорічних доплат за наявне на початок попереднього року у особистих селянських господарствах поголів’я вівцематок і ярок старше одного року та приріст поголів’я вівцематок і ярок старше одного року, одержаний у попередньому році.

    Виплата доплат здійснюється за наявне на початок попереднього року у особистих селянських господарствах поголів’я вівцематок і ярок старше одного року з розрахунку до 50,00 грн. за голову (у випадку якщо протягом попереднього року чисельність маточного поголів’я зменшено, нарахування доплати здійснюється на поголів’я наявне на 1 січня 2015 року) та приріст поголів’я вівцематок і ярок старше одного року, одержаний у попередньому році особистими селянськими господарствами, що не мали у наявності або утримували з 01 січня до 31 грудня попереднього року 1 до 10 голів вівцематок та одержали їх приріст за рахунок власного відтворення або придбання з розрахунку до 100,00 грн. за кожну прирощену голову.

    Для отримання доплат фізичні особи (ОСГ) подають до відділу агропромислового розвитку Перечинської РДА наступні документи, а саме:

    - довідку про наявність поголів`я вівцематок і ярок старше одного року на 01 січня 2014 р. і 01 січня поточного року, видану сільською (міською) радою;

    - копію паспорту та ідентифікаційного коду власника тварин;

    - копії реєстраційних свідоцтв овець, на які передбачені доплати;

    - повні банківські реквізити.

    Зазначені документи подаються у відділ агропромислового розвитку Перечинської РДА м.Перечин, вул.Жовтнева,11 до 01 серпня 2015 року.

    За додатковою інформацією можна звернутися за тел.2-11-78 або 0951454718.

    Відділ агропромислового розвитку Перечинської РДА

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору