ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті встановили 33 поштові термінали самообслуговування від Приватбанку

    20 квітня 2024 субота
    36 переглядів
    ПриватБанк встановив на Закарпатті 33 поштомати.

    Завдяки їм посилки можна отримати швидше та безпечніше. ПриватБанк встановив поштові термінали самообслуговування уже у 7 районах Закарпаття.

    Кількість встановлених поштоматів у відділеннях ПриватБанку сягнула 33 і щоразу зростає. Клієнти уже змогли позитивно оцінити додаткову можливість швидко та зручно отримати посилку. Дізнатися про найближчий поштомат можна на спеціальній карті ПриватБанку.
    Поштові термінали самообслуговування - це новий спосіб доставки та відправлення посилок, який з’явився в Україні всього декілька років тому. Його зручністьі та безпеку відзначають все більше жителів.
    “У Європі та інших країнах світу вже активно користуються таким видом зв’язку Наші клієнти також уже оцінили простоту, безпеку та можливість обирати спосіб оплати. Отримуючи посилки через поштомати, нашим клієнтам не потрібно простоювати довжелезні черги, а забрати посилку можна у будь-який зручний час, - розповідає керівник напрямку «Споживче кредитування» Західного ГРУ ПриватБанку Петро Талоха. - При цьому користуватися поштоматом надзвичайно просто”.
    Поштомат – це автоматичний поштовий термінал самообслуговування, у якому клієнт може в зручний для нього час самостійно отримувати посилки. Відправник зазначає в декларації адресу поштомата. Коли посилку доставлено в поштомат, одержувач бачить SMS-повідомлення, після чого може забрати відправлення, підтвердивши свою особу через термінал самообслуговування за допомогою платіжної картки ПриватБанку або ввівши номер телефону на сенсорному екрані. Поштомат відкриє відповідну скриньку, з якої одержувач зможе забрати свою посилку.
    Наразі ПриватБанк працює з кур’єрськими службами «Нова Пошта», «Міст Експрес» та «Ін-Тайм».

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору