ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Перспективи малого і середнього бізнесу обговорили у Мукачеві (ВІДЕО)

    25 квітня 2024 четвер
    57 переглядів
    Малий і середній бізнес Закарпаття перебуває на межі виживання.

    Малий і середній бізнес Закарпаття перебуває на межі виживання. Для обговорення проблем та перспектив підприємництва в регіоні за ініціативою громадськості в Мукачеві провели круглий стіл, де шукали шляхи подолання кризи.



    «Підприємництво в Закарпатській області –шляхи подолання кризи», така тема круглого стола, який об’єднав 20 підприємців, юристів, науковців та експертів області для вирішення проблем, підтримки і розвитку малого та середнього бізнесу на Закарпатті, який переживає не найкращі часи.


    На засіданні розглянули правові, організаційні та економічні аспекти подолання кризи як у країні в цілому, так в регіоні зокрема.


    Обговорили і напрямки фінансової підтримки розвитку малого та середнього бізнесу на Закарпатті.


    З них 300 тисяч витратять на часткове відшкодування заборгованості суб’єктів малого та середнього підприємництва за кредитами. 50 тисяч – на організацію семінарів для роз’яснення підприємцям області податкової, регуляторної політики.


    Науковці зі свого боку вважають, що розвиток малого і середнього бізнесу не тільки забезпечить ріст доходів країни, а й знизить соціальну напругу у суспільстві, створюючи робочі місця та забезпечуючи засоби до існування населенню.


    Значну увагу учасники круглого столу приділили обговоренню необхідності надання юридичної та консультативної підтримки підприємців, адже не кожен може собі дозволити найняти висококваліфікованого юриста, економіста чи іншого фахівця, тим паче в умовах, коли на всьому доводиться економити.


    У підсумку конструктивної дискусії учасники круглого столу спільно винесли резолюцію: необхідно забезпечити реальну підтримку підприємництва як з боку органів державної влади і місцевого самоврядування, так і з боку юридичних, фінансових, наукових установ для забезпечення економічного процвітання регіону та підвищення рівня життя населення Закарпаття і країни в цілому.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору