ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді лікарка не хотіла вийти з машини, аби надати допомогу маленькому рому! (ФОТО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    34 переглядів
    В Ужгороді лікарка відмовилася надати допомогу циганському малюку

    "Друзі, щойно став свідком та учасником дуже прикрої ситуації, яка трапилася в мікрорайоні Радванка в Ужгороді. О 20:03 жителька вулиці Ужанської, 87 Мар’яна П. викликала по телефону швидку допомогу до свого сина Арона (дитині один рік), у якого була висока температура"–зазначив Мирослав Горват.

    Активіст повідомляє, що «Швидка» приїхала за двадцять хвилин, але лікар (на фото старша жінка) відмовлялася вийти з «швидкої» і зайти в хату оглянути хвору дитину. Коло машини зібралося багато людей, які спочатку не розуміли, чому лікар відмовлялася вийти з машини і просила щоб дитину винесли на вулицю. Як виявилося, вона просто не могла це фізично зробити, бо була нетвереза.

    "Я також підійшов і особисто говорив з цією лікаркою – вона справді була не твереза і закривала двері авто зсередини. Сама ж лікарка, очевидно злякавшись, викликала наряд міліції. Але коли міліціонери приїхали, я роз’яснив їм усю ситуацію і причину обурення людей. Зрештою, поспілкувавшись з водієм «швидкої», я зайшов до хати Мар’яни П.: жінка разом з дитиною на руках сіла ззаду у «швидку» і їх відвезли до лікарні"– повідомляє Мирослав Горват.
    0242-1.jpg
    0242-2.jpg
    0242-3.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору