ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті знову затримали нелегалів разом із перевізниками

    29 березня 2024 п'ятниця
    78 переглядів
    Чергове затримання вихідців з Азії та Африки відбулося 25 та 26 червня.

    Закарпаття є досить привабливим для тих осіб, які намагаються потрапити в країни Євросоюзу у пошуках кращого життя.

    Щоправда, як показує практика, частенько мігранти намагаються потрапити у Європу нелегально. Ще одне затримання вихідців з азіатських країн та їх перевізників відбулося 25 та 26 червня.
    Як розповіли виданню «Карпатського об’єктиву» працівники ВБЗПТЛ УМВС, вони отримали оперативну інформацію про те, що у наш край хочуть доставити групу нелегальних мігрантів з метою подальшого їх переправлення в одну з країн ЄС. Крім цього оперативники довідалися й про час, коли вони мають потрапити у нашу область.
    Увечері 25 червня на одному зі стаціонарних постів при в’їзді в нашу область працівники міліції та прикордонники зупинили для перевірки автомобіль «Мерседес Віто», за кермом якого знаходився житель м. Вінниця 37-річний Олександр з 24-річною Інною. Однак при детальному огляді автомобіля з’ясувалося, що крім цієї пари у мікроавтобусі знаходяться ще 5 неповнолітніх хлопців. Навіть неозброєним оком було видно, що ще вихідці з країн Азії. Як з’ясувалося дещо пізніше – це громадяни Афганістану. Іноземці не мали при собі жодних документів, які б могли посвідчувати їх особу. З настанням нової доби о 1.30 ночі правоохоронці зупинили автомобіль «Жигулі», яким керував 28-річний вінничанин. Крім водія в салоні знаходилися троє молодих людей екзотичної зовнішності, які ствердили, що вони громадяни Сомалі. Щоправда, й ці гості також не мали при собі документів. Під час розмови з оперативниками перевізники ствердили, що вони ніде не працюють і через скруту вирішили підзаробити. Надати коментарі нашому виданню жителі Вінниці відмовилися.
    Усіх затриманих іноземців працівники міліції передали у Державну міграційну службу. За цим фактом розпочато розстеження, яке повинно пролити світло на всі обставини переправлення мігрантів за кордон, пише Іван ЛАДЖУН, "КО".

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору