ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Держохоронці затримали молодика, який погрожував ножем працівниці АЗС!

    23 квітня 2024 вівторок
    87 переглядів
    Ужгород. Наряд ДСО за кілька хвилин затримав зловмисника.

    В Ужгороді 23-річний місцевий житель погрожував фізичною розправою оператору автозаправної станції. На щастя, на допомогу працівнику АЗС оперативно прибули міліціонери Державної служби охорони.

    Близько першої години ночі молодик прийшов на автозаправну станцію по вулиці Минайській і безпричинно почав агресивно поводитися щодо працівниці закладу. Жінка розповіла, що молодий чоловік, перебуваючи на території заправки, висловлювався нецензурною лайкою, погрожував їй фізичною розправою, а згодом – ще й виламати вхідні двері.
    – Я натиснула «тривожну» кнопку, адже добряче налякалася. В хлопця в руках був предмет, схожий на ніж, – розповіла працівниця заправки.
    Отримавши інформацію про спрацювання тривожного сигналу, працівники Державної служби охорони за лічені хвилини прибули на місце події. Хуліган досі перебував на території АЗС, відтак його було затримано на місці вчинення правопорушення.
    На автозаправну станцію також було викликано працівників слідчо-оперативної групи міліції. Вони вилучили на місці події предмет, схожий на складаний ніж.
    Для подальшого з’ясування обставин події та винесення відповідного процесуального рішення затриманого чоловіка доставали в Ужгородський міськвідділ УМВС. Наразі за даним фактом триває слідство.
    УДСО при УМВС України в Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору