ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородська лікарка швидкої не була п'яною під час виклику

    28 березня 2024 четвер
    29 переглядів
    Дитина має запущений бронхіт і зараз проходить курс лікування

    Про це повідомляє ужгородський ромський активіст Мирослав Горват. Нагадаємо, саме він днями розповів історію про те, як до ромів на Радванці приїхала швидка з нетверезою лікаркою.

    "Сьогодні, після вчорашньої резонансної події з викликом «швидкої» допомоги до хворої дитини з мікрорайону Радванка, я навідався в Ужгородську міську дитячу клінічну лікарню, де зараз перебуває на лікуванні малолітній Арон та його мати Мар’яна. З’ясувалось, що дитина має запущений бронхіт і зараз проходить курс лікування. Через день-два їх мають виписати додому.

    Потім я поїхав на станцію швидкої допомоги м. Ужгород де мав змогу поговорити з тою лікаркою, яка вчора відмовлялася провести огляд дитини у будинку. Лікарку «швидкої» звати Леся Юліанівна, у неї великий стаж роботи за фахом. З її слів, вона взагалі не вживає алкоголь, оскільки хворіє на гіпертонічну хворобу, а вчора їй було погано – у неї стався гіпертонічний криз, вона хвилювалася через сімейні обставини і тому вона прийняла заспокійливі ліки (валеріанку). З її слів, вона злякалася натовпу, який зібрався коло машини і тому викликала міліцію. Хоча пояснити причину, чому вона не хотіла розповісти про всі ці обставини на місці так і не змогла. Як і не схотіла тоді представитися. Також не зрозуміло мені, як лікарка зі стажем у 35 років чомусь злякалася людей, закривала двері машини, адже вона багато разів виїжджала на подібні виклики у ромські поселення міста.
    Мені хочеться вірити її словам, і у випадку якщо це правда, що вона не вживала алкоголь, я "вибачаюсь" за це перед нею. Але навіть у цьому випадку, якщо вона себе так погано почувала, для чого було «брати» виклик до хворого і взагалі виходити на чергування?

    Не дай Бог, якби потрібно було терміново надати комусь медичну допомогу, вона б не змогла цього просто зробити….", - пише активіст.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі