ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Профспілки Закарпаття проти обмеження прав застрахованих осіб і членів їхніх сімей!

    24 квітня 2024 середа
    89 переглядів
    УЖГОРОД. Іван Король написав листа Володимиру Гройсману.

    Голова Закарпатської обласної ради профспілок Іван Король звернувся з листом до Голови Верховної Ради України Володимира Гройсмана.

    «Звернутися до Вас змушує ситуація, яка склалася в державі у зв’язку з реформуванням системи соціального страхування та пенсійного забезпечення, – зазначається в листі очільника профспілок нашого краю. – Прийняті з цих питань закони є грубим порушенням конституційних норм, обмеженням прав застрахованих осіб і членів їхніх сімей, значним зниженням рівня їх соціального захисту.
    Скасування часткового фінансування за рахунок коштів соціального страхування санаторно-курортного лікування, дитячого оздоровлення, санаторіїв-профілакторіїв та дитячо-юнацьких спортивних шкіл вкрай негативно позначилося на фінансово-господарській діяльності цих закладів, призвели до значного зменшення кількості оздоровлення працюючих, студентів, дітей, скорочення чисельності працюючих.
    Обласна рада профспілок виступає категорично проти порушення соціальних прав працівників і ветеранів, руйнування існуючої системи соціального страхування, погіршення пенсійного забезпечення, зменшення обсягу соціальних послуг для застрахованих осіб і членів їх сімей.
    Звертаємось до Вас, як до керівника парламенту, народних депутатів, які представляють у Верховній Раді України виборців Закарпаття, невідкладно розглянути та прийняти в цілому законопроекти:

    - реєстр. №2883 щодо індексації грошових доходів населення;
    - реєстр. №2682 щодо зниження рівня оподаткування пенсій;
    - реєстр. №2698 щодо зняття обмежень на виплату повної пенсії працюючим пенсіонерам;
    - реєстр. №2835 щодо здешевлення ціни на природний газ для населення;
    - реєстр. №2245 щодо відновлення за рахунок коштів соціального страхування часткового фінансування літнього оздоровлення дітей, санаторно-курортного лікування працівників
    ».

    Про це йдеться у листі голови Закарпатської обласної ради профспілок Івана Короля до Голови Верховної Ради України Володимира Гройсмана.

    Сергій Баранчиков, завідувач відділу організаційно-гуманітарної роботи Закарпатської облпрофради

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору