ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

До бюджету Ужгородщини надійшло понад 18 мільйонів гривень акцизного податку

    19 квітня 2024 п'ятниця
    80 переглядів
    Фіскальна служба Закарпаття повідомляє...

    З початку 2015 року платниками, котрі здійснюють роздрібний продаж підакцизних товарів сплачено до бюджету Ужгородського району 18,04 млн. гривень акцизного податку.

    В Ужгородській ОДПІ зазначають, що платниками акцизного податку є суб’єкти роздрібної торгівлі, які реалізовують безпосередньо громадянам та іншим кінцевим споживачам для їх особистого некомерційного використання незалежно від форми розрахунків, у тому числі на розлив у ресторанах, кафе, барах, інших суб’єктах господарювання громадського харчування, наступні підакцизні товари: пиво, алкогольні напої, тютюнові вироби, тютюн та промислові замінники тютюну, товари, зазначені у п.п. 215.3.4 п. 215.3 ст. 215 Податкового кодексу України, зокрема нафтопродукти, скраплений газ тощо.
    Разом із цим, звертаємо увагу суб’єктів господарювання, що з 1 липня 2015 року вступила в дію законодавчо визначена норма про віднесення пива до алкогольних напоїв. Таким чином, роздрібна торгівля таким напоєм, а також іншими алкогольними напоями (крім столових вин), може здійснюватися суб’єктами господарювання всіх форм власності, в тому числі їх виробниками, тільки за наявності в них ліцензії.
    За матеріалами Ужгородської ОДПІ

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости